dilluns, 19 de febrer del 2018

Els colors i les colònies de primavera!

Bon dia a tothom!

Avui dedico la meva entrada al bloc als nens i nenes de l’Esplai Pingüí, que ja he vist que em vau escriure la setmana passada!

Com no em vau fer arribar cap foto de la vostra disfressa de carnaval l’he buscada jo mateixa! Espero que no us importi! He buscat el vostre esplai al Google i de seguida us je trobat!

Anaveu molt guapos i guapes! Li he estat ensenyant les vostres disfresses al meu germà Marc, perquè veiés que no hi ha colors de nens ni de nenes, tal com volieu demostrar-li, oi? Quin embolic que tenia el pobre amb la seva samarreta rosa preferida... ho recordeu, veritat?

En fi..! Ara ja està més convençut! Què contenta estic per ell! 

Aaah! I com les alegries diuen que venen de dos en dos... sabeu què? Que aquest dissabte marxo de colònies de primavera amb el meu esplai, el Trencaclosques a Can Massaguer!!

Quina coincidència eh!! Perquè quan mirava les votres disfresses al vistre bloc, vaig veure que també hi anireu abans de setmana santa!!

Quines ganes! El Marc i jo ja estem esperant que arribi el cap de setmana!

Ja us explicarem com ha anat!


Una abraçada!


Carlota.

2 comentaris:

  1. Hola Carlota! Quina casualitat! Cuida la casa i el seu entorn. Estem contents de que el Marc s'hagi adonat de que no hi ha colors de nois o de noies. Esperem que t'ho passis be.
    Petons i abraÇades.
    OSSOS I BALENES D'AMANIDA.

    ResponElimina
  2. Play The Real Money Slot Machines - Trick-Taking Game - Trick-Taking
    How to septcasino Play. worrione Play The Real Money Slot 바카라사이트 Machine. If you are searching for a fun, exciting game to play online, we have https://tricktactoe.com/ you covered. gri-go.com

    ResponElimina

Un gomet pel carnet i... notícia sorpresa!!!!

Amigues i amics, primer de tot dir-vos que em va ser impossible anar dissabte a la Festa del 30è, però se que l'Àlex si que va anar! i...